HTML

Welcome!

"Mi úgy élünk mindig marad lé a bulira!" : ) Ildi, Kriszti, Szandi

Friss topikok

Linkblog

free counters

2009.07.18. 21:07 IlKriSza

Grove 54 - Majka feat. Pápai Joci

Este fél 6-kor érkeztünk meg Egerbe és rögtön a plázában kezdtünk, vettünk néhány üveg üdítőt 8-) aztán indultunk hozzánk az albérletbe.

Közben volt egy közelharcunk a felettünk lakó mamával, akit már csak az éltet, hogy velünk "szórakozzon", de most végre Kriszti leoltotta... Kezdődhet a buli!

Rendeltünk pizzát, ittunk, hülyéskedtünk és persze lázasan készülődtünk az estére. Tibi volt a stylistunk és a fényképészünk, köszi a kitartást :D (K) Kb 11 után sikerült elindulnunk, mert végre Ildi is elkészült és mivel éjfél előtt értünk le a csajoktól kaptunk welcome drinket, mit ne mondjak elég finom volt :P

Szinte még senki sem volt lent, mi már el voltunk fáradva a sok táncolástól... Moonwalk-oztunk, még "break hullám" is volt, de csak light-osan xD Egyszer csak megjelent Majka és Pápai Joci a tánctéren. *Extázis*

Később felmentünk levegőzni; a Grove előtt állt két pasi, Ákos és Tibi, akikkel elkezdtünk beszélgetni. 16 évesnek néztek minket, Tibi arcoskodott, hogy ő az apánk lehetne éshogy már majdnem verekedett Pityinger Lacival (alias Dopeman)... És hiába kérdeztem tőlük nem kértek szájfényt :( :D Kiábrándító... :P

Nem sokáig hakniztunk ott, mert szólt valaki, hogy Majka kint iszik a kerthelységbe, mi meg mentünk fényképet kérni. Páran beelőztek minket, de csak sorra kerültünk. Megkérdeztem Tőle, hogy: "Majka!Felállnál nekünk?" Elkezd nevetni, azt mondja fel-fel, persze :D (Csak azért, mert mindenkinek ülős képet csinált, nekünk olyan nem kell :P )

Lementünk táncolni, nem is soká jöttek ők is, ott csápoltunk az első sorban, kb 30 centire Tőlük. Joci fogta a kezünket, Majka meg egyszer rámkacsintott xD Kanye Westesre vette a formát, az egyik csajtól kért egy napszemcsit, abba nyomult :)

Fél óra után leléptek koktélozni... Odamentem a ruhatáros nőhöz, hogy adjon már egy tollat vagy valamit, kapkodott gyorsan jobbra-balra, aztán csak talált egy ceruzát, mentünk Jocihoz aláírást kérni. Nagyon közvetlen volt, főleg Baby Jane Fannával, biztos tetszett Neki :P Csináltunk egy rakat fényképet, Ildi majdnem elburkolt, de Joci utána kapott, azt mondja "Kell ide egy erős férfi kéz." Ohh... :D Majka is odafordult egy kicsit, még szivet is rajzolt xD

            

... na, hogy feldolgozzuk az eseményeket kimentünk a szökőkúthoz pihenni, aztán megismerkedtünk Mátéval, Ákossal, Robival és Márkkal, akik Szentendréről jöttek. Máté kinevezett minket a Legszebb Fanninak,a Legszebb Szandinak, Ildinek, Krisztinek, Tibinek :) Beszélgettünk mindenkivel mindenről, aztán elindultunk haza, jött velünk Márk és Ákos is. Legszebb Fanni addig Robival telefonált, ők is fel akartak jönni.

Jöttek is, amint Ákos és Márk elment, leültek a lépcsőre és várták, hogy valaki kinyissa az ajtót xD Fannival aztán csak kimentünk hozzájuk, kisétáltunk a Klapkára, egyszer látom a másik oldalban jön Majka, szóval gyorsan visszamentünk az Érsek kertbe, ahol Pápai Joci  leszólított minket, hogy fogalma nincs hol van, segítsünk már neki. Mondom gyere fel az albérletbe, Majka úgyis mással van elfogalva 8-) Erre megfogta Fanni kezét, mentünk keresni az Ózdi Hőst, mondta, hogy ő egyedül nem jön fel, egy **** haverja meg odaszólt neki, hogy ne menjen csak sehova :@ :D Fancsival lézengtünk még egyet az Érsekben és megint feltűntek a szentendreiek, ahogy Máté mondta, Márk jött az okádós járásával. xD

Már kezdett világosodni, szóval elindultunk másodjára is haza, de úgy féltünk, mert tele volt denevérekkel az egész :S Krisztiék még nem aludtak, elmentek Baby Jane-nel és Tibivel a hajnali busszal, mi 3-an pedig maradtunk aludni. 11-kor már a mama verte felettünk a plafont, majd át szakadt szerencsétlen, lényegtelen, hogy nagyon meg se szólaltunk, neki ez már csend-há-bo-rí-tás!!!

2-kor aztán mi is felszálltunk a buszra, Madarastól a sofőr minimum Schumacher-nek képzelte magát, úgy száguldoztunk majd ki tört a kerék... Kit érdkel,érted?!

To be continue...

Puszcsi, Szandi

 

1 komment

Címkék: eger majka kert szentendre szökőkút joci szerencs 54 grove érsek pápai


A bejegyzés trackback címe:

https://ilkrisza.blog.hu/api/trackback/id/tr631253743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SupiCucu 2009.07.20. 15:15:11

és kihagytok a jóból :'(
süti beállítások módosítása